Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Пасхальні краффіни
Інгредієнти:
• Яйце 1, жовтки 2
• Цукор 150 гр.
• Масло вершкове 50 гр.
• Ваніль 10 гр.
• Сіль пів чайної ложки
• Мука 500 гр.
• Тепле молоко 150 гр.
• Дріжджі 25 гр.
• Ізюм 2 пачки
• Цедра 1 апельсина
Спосіб приготування:
Яйця збити з цукром і сіллю, зробити опару додаючи дріжджі ( залишити на 20 хв). Починаємо замішувати тісто: до великої посудини виливаємо збиті яйця з цукром, опару, молоко підігріте, ваніль та натираємо цедру апельсина, поступово починаємо вводити до суміші муку та вимішуємо гарне елестичне тісто.
Замісивши тісто розділяємо його на 2 частини. Розтачуємо шириною до 0.5 см., змащуємо маслом, посипаємо ізюмом і замотуємо в рулетик. Скручений рулетик розрізаємо до довжині та скручуємо в равлик. Викладаємо в форму.
Випікати 45 хв при температурі 180 градусів.
Offline
Strony: 1