Ukraińskie barwy zbóż. Барви українських злаків.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2021-06-17 21:34:00

Halyna
Administrator
Skąd: Polska
Dołączył: 2021-05-30
Liczba postów: 55
WWW
WindowsChrome 90.0.4430.212

Пасхальні краффіни

Пасхальні краффіни

8e591c15460772d3gen.jpg?t=1626453889

Інгредієнти:

•    Яйце 1, жовтки 2
•    Цукор 150 гр.
•    Масло вершкове 50 гр.
•    Ваніль 10 гр.
•    Сіль пів чайної ложки
•    Мука 500 гр.
•    Тепле молоко 150 гр.
•    Дріжджі 25 гр.
•    Ізюм 2 пачки
•    Цедра 1 апельсина

Спосіб приготування:

Яйця збити з цукром і сіллю, зробити опару додаючи дріжджі ( залишити на 20 хв). Починаємо замішувати тісто: до великої посудини виливаємо збиті яйця з цукром, опару, молоко підігріте, ваніль та натираємо цедру апельсина, поступово починаємо вводити до суміші муку та вимішуємо гарне елестичне тісто.

6c7c04f1fdf2ca3agen.jpg?t=1626453896

Замісивши тісто розділяємо його на 2 частини. Розтачуємо шириною до 0.5 см., змащуємо маслом, посипаємо ізюмом і замотуємо в рулетик. Скручений рулетик розрізаємо до довжині та скручуємо в равлик. Викладаємо в форму.
Випікати 45 хв при температурі 180 градусів.

Offline

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum