Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Імбирне печево
Інгредієнти:
• Пшеничне борошно 300 г.
• Вершкове масло 100 г.
• Цукор 100 г.
• Мед 4 ст.ложки
• Яйця 1 шт.
• Какао 3 ч. ложки
• Імбир мелений 3 ч. ложки
• Кориця 3 ч. ложки
• Гвоздика мелена за смаком
• Мускатний горіх за смаком
• Розпушувач для тіста
• Для глазурі : 1 білок, цукрова пудра
Спосіб приготування:
У ємність насипаємо цукор і додаємо до нього розм'якшене вершкове масло і трішки солі. Збиваємов блендері масло з цукром до стану однорідної маси. Після того як маса набуде білого кольору додаємо в миску мед. Вмикаємо міксер і знову все перемішуємо. У миску з тістом вбиваємо одне яйце. Додаємо в тісто спеції. Ще раз вимішуємо наше тісто. Додаємо в тісто какао і знову все перемішуємо. Просіваємо борошно, з'єднуємо його з розпушувачем і вводимо в тісто невеликими порціями. Кожну нову порцію борошна вводимо в тісто тільки після того, як добре перемішали попередню.
Готове тісто загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на одну годину. Через годину дістаємо тісто з холодильника. Розкатуємо його в пласт товщиною не більше 1 сантиметра і за допомогою формочок вирізаємо різне печиво. Якщо у вас немає спеціальних формочок для печива, можете просто нарізати тісто ножем на квадрати або за допомогою склянки зробити печиво круглої форми.
Перекладаємо печиво на деко, застелене пергаментним папером і випікаємо не більше 10 хвилин. Духовка має бути попередньо розігріта до 180 градусів. Готове печиво викладаємо на решітку і чекаємо коли воно повністю охолоне.
Приготуємо глазур. Змішаємо в мисці цукрову пудру і білок одного яйця. Зіб'ємо цю масу міксером. Глазур готова. Малюємо глазур'ю по холодному печиву, чекаємо коли глазур трохи підсохне і подаємо до столу.
Offline
Strony: 1