Ukraińskie barwy zbóż. Барви українських злаків.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2021-06-17 21:56:06

Halyna
Administrator
Skąd: Polska
Dołączył: 2021-05-30
Liczba postów: 55
WWW
WindowsChrome 90.0.4430.212

Сметанник

Сметанник

331b48aa1f36fa5bgen.jpg?t=1626452458

Інгредієнти для тіста:

200 г. сметани
3 яйця
250 г. муки
150 г. цукру
100 г. масла
1 ванільний цукор
дрібка солі
1 ч. л. порошка для печева

Інгредієнти для маси:

400 г. Сметани
100 г. Цукру
1 ванільний цукор

Спосіб приготування тіста:

Збиваємо яйця з цукром до того часу поки не суміш не стане білого кольору, приблизно 2 хвилини. Наступне, що потрібно зробити це добавити розтоплене масло, ванільний цукор порошок для печева, трішки солі та сметану, збивати 3 хвилини після чого поступову починаємо вводити до суміші борошно. Збивати потрібно все до однорідної маси. Готове тісто виливаємо до форми випікаємо 30 - 40 хвилин при температурі 180 градусів до готовності.

Спосіб приготування маси для сметанника:

Сметану, цукор та ванільний цукор збиваємо до того часу поки не розчинеться цукор.

Готові корж розрізаємо навпіл та перемащуємо масою. Відправляємо на 2 години в холодильник для того щоб коржі стали насичені сметаною.

Оздоблюємо торт какао та обрізками з коржа.

Offline

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum