Nie jesteś zalogowany na forum.
Сметанник
Інгредієнти для тіста:
200 г. сметани
3 яйця
250 г. муки
150 г. цукру
100 г. масла
1 ванільний цукор
дрібка солі
1 ч. л. порошка для печева
Інгредієнти для маси:
400 г. Сметани
100 г. Цукру
1 ванільний цукор
Спосіб приготування тіста:
Збиваємо яйця з цукром до того часу поки не суміш не стане білого кольору, приблизно 2 хвилини. Наступне, що потрібно зробити це добавити розтоплене масло, ванільний цукор порошок для печева, трішки солі та сметану, збивати 3 хвилини після чого поступову починаємо вводити до суміші борошно. Збивати потрібно все до однорідної маси. Готове тісто виливаємо до форми випікаємо 30 - 40 хвилин при температурі 180 градусів до готовності.
Спосіб приготування маси для сметанника:
Сметану, цукор та ванільний цукор збиваємо до того часу поки не розчинеться цукор.
Готові корж розрізаємо навпіл та перемащуємо масою. Відправляємо на 2 години в холодильник для того щоб коржі стали насичені сметаною.
Оздоблюємо торт какао та обрізками з коржа.
Offline