Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Розтріскане шоколадне печево
Інгредієнти:
• Пшеничне борошно 130 г.
• Какао 60 г.
• Цукор 150 г.
• Розпушувач для тіста 15 г.
• Вершкове масло 50 г.
• Яйця 2 шт.
• Цукрова пудра
Спосіб приготування:
У глибоку миску вбиваємо два яйця. Додаємо до яєць цукор і ванільний цукор.Збиваємо все за допомогою міксера. У миску до збитих яєць додаємо розм'якшене вершкове масло і знову все збиваємо.
Додаємо розпушувач. Через сито просіваємо в тісто какао порошок. У миску з тістом просіюємо борошно. Все добре перемішуємо за допомогою вінчика. Має вийти досить в'язке тісто, яке буде липнути до рук. Перекладаємо тісто в маленьку ємність, накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на одну годину.
Через годину тісто має замерзнути та по консистенції нагадувати пластилін.
Із замерзлого тіста робимо невеликі кульки, обвалюємо їх в цукровій пудрі та викладаємо на деко, застелене пергаментним папером.
Відправляємо наше печиво в добре розігріту духовку на 10-12 хвилин. Перед цим духовку потрібно розігріти до 190 градусів.
Холодне печиво викладаємо і подаємо до столу.
Offline
Strony: 1