Ukraińskie barwy zbóż. Барви українських злаків.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2021-06-17 22:01:06

Halyna
Administrator
Skąd: Polska
Dołączył: 2021-05-30
Liczba postów: 55
WWW
WindowsChrome 90.0.4430.212

Розтріскане шоколадне печево

Розтріскане шоколадне печево

7e7cc55e908fb0cfgen.jpg?t=1626452653

Інгредієнти:
•    Пшеничне борошно 130 г.
•    Какао 60 г.
•    Цукор 150 г.
•    Розпушувач для тіста 15 г.
•    Вершкове масло 50 г.
•    Яйця 2 шт.
•    Цукрова пудра

Спосіб приготування:

У глибоку миску вбиваємо два яйця. Додаємо до яєць цукор і ванільний цукор.Збиваємо все за допомогою міксера. У миску до збитих яєць додаємо розм'якшене вершкове масло і знову все збиваємо.
Додаємо розпушувач. Через сито просіваємо в тісто какао порошок. У миску з тістом просіюємо борошно. Все добре перемішуємо за допомогою вінчика. Має вийти досить в'язке тісто, яке буде липнути до рук. Перекладаємо тісто в маленьку ємність, накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на одну годину.
Через годину тісто має замерзнути та по консистенції нагадувати пластилін.
Із замерзлого тіста робимо невеликі кульки, обвалюємо їх в цукровій пудрі та викладаємо на деко, застелене пергаментним папером.
Відправляємо наше печиво в добре розігріту духовку на 10-12 хвилин. Перед цим духовку потрібно розігріти до 190 градусів.
Холодне печиво викладаємо і подаємо до столу.

Offline

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum