Ukraińskie barwy zbóż. Барви українських злаків.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2021-06-17 22:09:34

Halyna
Administrator
Skąd: Polska
Dołączył: 2021-05-30
Liczba postów: 55
WWW
WindowsChrome 90.0.4430.212

Млинці

Млинці

458ea0e998910ea6gen.jpg?t=1626452744

Інгредієнти:

  • 150 г борошна

  • 350 мл молока

  • 2 яйця

  • 2 ст.л. олії (соняшникової)

  • 2 ст.л. цукру

  • 1 дрібка солі

Спосіб приготування:
1.    Борошно просійте. Змішайте в мисці яйце, сіль, цукор, рослинну олію і перемішайте вінчиком до однорідного стану. Додайте борошно і добре перемішайте. Тепер додайте молоко невеликими порціями і знову перемішайте.
2.    Пательню змастіть невеликою кількістю рослинної олії і за допомогою ополоника вилийте тісто на пательню і розподіліть його по всій поверхні, нахиляючи пательню з боку в бік.
3.    Випікайте 1 хвилину, потім переверніть на інший бік і випікайте ще 1 хвилину. Викладіть на тарілку і випікайте інші млинці, періодично змащуючи сковорідку олією.
ОСОБІСТІ ПОРАДИ ВІД МЕНЕ ЩОДО МЛИНЦІВ
•    Просійте борошно, тобі тісто буде більш однорідним
•    Не використовуйте велику кількість олії для смаження, краще взяти пензлик для змащування сковорідки або ж кухонний рушничок (серветку)
•    Дайте тісту трохи відпочити, тобто настоятися, приблизно 10 хв
•    Для того щоб тісто мало більш насичений жовтий колір можна додати трішки куркуми
•    Для приємного запаху рекомендую добавляти корицю або інші прянощі за смаком.

Offline

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
vswarmertrans - laffeplay - dinozaur - hhhhh - skinycsgo