Nie jesteś zalogowany na forum.
Млинці
Інгредієнти:
150 г борошна
350 мл молока
2 яйця
2 ст.л. олії (соняшникової)
2 ст.л. цукру
1 дрібка солі
Спосіб приготування:
1. Борошно просійте. Змішайте в мисці яйце, сіль, цукор, рослинну олію і перемішайте вінчиком до однорідного стану. Додайте борошно і добре перемішайте. Тепер додайте молоко невеликими порціями і знову перемішайте.
2. Пательню змастіть невеликою кількістю рослинної олії і за допомогою ополоника вилийте тісто на пательню і розподіліть його по всій поверхні, нахиляючи пательню з боку в бік.
3. Випікайте 1 хвилину, потім переверніть на інший бік і випікайте ще 1 хвилину. Викладіть на тарілку і випікайте інші млинці, періодично змащуючи сковорідку олією.
ОСОБІСТІ ПОРАДИ ВІД МЕНЕ ЩОДО МЛИНЦІВ
• Просійте борошно, тобі тісто буде більш однорідним
• Не використовуйте велику кількість олії для смаження, краще взяти пензлик для змащування сковорідки або ж кухонний рушничок (серветку)
• Дайте тісту трохи відпочити, тобто настоятися, приблизно 10 хв
• Для того щоб тісто мало більш насичений жовтий колір можна додати трішки куркуми
• Для приємного запаху рекомендую добавляти корицю або інші прянощі за смаком.
Offline