Ukraińskie barwy zbóż. Барви українських злаків.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2021-06-17 22:13:36

Halyna
Administrator
Skąd: Polska
Dołączył: 2021-05-30
Liczba postów: 55
WWW
WindowsChrome 90.0.4430.212

Торт Спартак

Торт Спартак

101db0ec0011778fgen.jpg?t=1626452861

Для тіста:
•    Борошно пшеничне - 300 г
•    Цукор - 1 ст.
•    Мед - 2 ст. л.
•    Масло вершкове - 100 г
•    Яйця - 2 шт.
•    Сода - 1,5 ч. л.
•    Розпушувач - 1 ч. л.
•    Какао порошок - 4 ст. л.
Для заварного крему:
•    Яйця - 2 шт.
•    Борошно - 4 ст. л.
•    Молоко - 200 мл
•    Згущене молоко - 1 банка
•    Масло вершкове - 200 г
Для шоколадної глазурі:
•    Чорний шоколад - 100 г
•    Вершки (10-15%) - 80 мл
•    Для змащення коржів
•    Вершки 10-15%

Збити яйця з цукром, додати мед та м'яке масло. Поставити суміш на водяну баню й помішувати вінчиком 7 хвилин. Додати в суміш соду і ще мішати до появи піни.
Додати в масу розпушувач і какао, розмішати. Частинами просіяти борошно, весь час перемішувати. Має вийти м'яке тісто. Його слід помістити у холодильник на 1 годину, поклавши в целофановий пакет.
Приготування крему. У кухлику збити яйця, додати борошно та частину молока, добре розмішати. Поступово вливати решту молока.
Потім додати згущене молоко, поставити кухлик на вогонь і, не перестаючи мішати масу, заварити крем. Крем повинен вийти досить густим. Коли він охолоне до кімнатної температури, збити в комбайні вершкове масло, поступово вилити до нього весь заварний крем і збити все до однорідної консистенції.
Тісто розділити на 8 шматочків і кожен дуже тонко розкачати на пергаменті.
Випікати коржі у розігрітій до 180°С духовці близько 5 хвилин кожен. Підрізати коржі під один розмір. Обрізані шматочки зберегти для обсипання торта. Кожен корж змастити вершками.
Викладати коржі по черзі на тарілку, змащувати кожен вершками та заварним кремом. Також кремом змастити боки торта.
У кухлик влити вершки, нагріти й викласти шматочки шоколаду. Через хвилину розмішати шоколад у вершках до отримання глянцевої маси.
Змастити торт шоколадною глазур'ю зверху та з боків. Обсипати боки торта подрібненою крихтою, що залишилася від обрізки коржів. Прикрасити "Спартак" за бажанням і покласти його на ніч у холодильник, щоб просочився.

Offline

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
dinozaur - pssm - vswarmertrans - hhhhh - tedy