Ukraińskie barwy zbóż. Барви українських злаків.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2021-06-24 21:35:55

Halyna
Administrator
Skąd: Polska
Dołączył: 2021-05-30
Liczba postów: 55
WWW
WindowsChrome 90.0.4430.212

Човники з фаршем

Човники з фаршем

f40175ad1c77f819gen.jpg?t=1626450800

Інгередієнти для тіста:

  • вода 80 мл

  • молоко  50 мл

  • цукор 1ч.л

  • дріжджі сухі ½ ч.л

  • масло 15 гр

  • сіль ½ ч.л

  • пшеничне борошно 250 гр

Інгредієнти для начинки:

  • цибуля

  • фарш 250 гр

  • помідор

  • болгарський перець

  • сир моцарелла

  • яйця 3 шт

  • спеції за смаком

  • зелень

Готуємо тісто:
Молоко та воду підігріти до кімнатної температури, додати цукор, дріжджі та залишити на 15 хвилин щоб почався процес бродіння. Масло потрібно розтопити до рідкої консистенції та охолодити. До суміші із дріжджів потрібно додати сіль і половину борошна та перемішати тісто. Вливаємо розтоплене масло до тіста та додаємо другу половину борошна. Тісто має вийти еластичним після чого потрібно перекласти його до посуду, накрити рушником та залишити на 60 хвилин. За цей час тісто має вирости в два – три рази.
Готуємо начинку:
Цибулю, перець та помідор ріжемо на маленькі кубики. Добавляємо фарш та вимішуємо із овочами та вибраними спеціями.

aa663605b9a13283gen.jpg?t=1626450592

Формування:
Тісто розділити на 3 частини. Кожну із частин розтачати довжиною 30 см та шириною 20 см. На тісто викладаємо начинку, посипаємо сиром на вбиваємо сире яйце. Формуємо човники та викладаємо на пергамент. Випікати потрібно при температурі 220 градусів 20 – 30 хвилин. При подачі за бажанням посипати зеленню.

Offline

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
laffeplay - hhhhh - smatowski3 - dungeoncrusherunity - dinozaur