Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Човники з фаршем
Інгередієнти для тіста:
вода 80 мл
молоко 50 мл
цукор 1ч.л
дріжджі сухі ½ ч.л
масло 15 гр
сіль ½ ч.л
пшеничне борошно 250 гр
Інгредієнти для начинки:
цибуля
фарш 250 гр
помідор
болгарський перець
сир моцарелла
яйця 3 шт
спеції за смаком
зелень
Готуємо тісто:
Молоко та воду підігріти до кімнатної температури, додати цукор, дріжджі та залишити на 15 хвилин щоб почався процес бродіння. Масло потрібно розтопити до рідкої консистенції та охолодити. До суміші із дріжджів потрібно додати сіль і половину борошна та перемішати тісто. Вливаємо розтоплене масло до тіста та додаємо другу половину борошна. Тісто має вийти еластичним після чого потрібно перекласти його до посуду, накрити рушником та залишити на 60 хвилин. За цей час тісто має вирости в два – три рази.
Готуємо начинку:
Цибулю, перець та помідор ріжемо на маленькі кубики. Добавляємо фарш та вимішуємо із овочами та вибраними спеціями.
Формування:
Тісто розділити на 3 частини. Кожну із частин розтачати довжиною 30 см та шириною 20 см. На тісто викладаємо начинку, посипаємо сиром на вбиваємо сире яйце. Формуємо човники та викладаємо на пергамент. Випікати потрібно при температурі 220 градусів 20 – 30 хвилин. При подачі за бажанням посипати зеленню.
Offline
Strony: 1