Ukraińskie barwy zbóż. Барви українських злаків.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2021-06-24 21:43:57

Halyna
Administrator
Skąd: Polska
Dołączył: 2021-05-30
Liczba postów: 55
WWW
WindowsChrome 90.0.4430.212

Вареники з сиром (солоні)

Вареники з сиром (солоні)

ad793a95e370c9c8gen.jpg

Інгредієнти:
•    Борошно пшеничне 1 кг.
•    Тепла вода 0,5 л.
•    Яйце 2 шт.
•    Яєчний жовток 1
•    Сир (творог домашній) 0,5 кг.
•    Сіль за смаком
•    Перець чорний мелений за смаком
•    Вершкове масло за смаком
•    Сметана за смаком

Приготування тіста:
В миску висипаємо просіяне пшеничне борошно, додаємо 2 яйця , трошки солі та води кімнатної температури. Вимішуємо до того часу поки тісто не стане еластичним. Вимішавши відкладаємо в сторону.

Приготування начинки:
В миску викладаємо творог домашній додаємо яєчний жовток та сіль, перець за смаком. Все ретельно вимішуємо.

Ліплення вареників:
Приступаємо до виготовлення вереників. Потрібно розтачати тісто (тісто має вийти тонким але не просвічуватися), витискаємо паланички великим стаканом ( 150 мл.), на готовий кружечок викладаємо чайною ложкою начинку та з'єднюємо по кругу ( надаємо форму вареника).

690f956fe2d06a6agen.jpg

Закинути в киплячу воду попередньо посолену ( 1 ст. л. ), готові вареники спливуть до гори(приблизно 15 хв). Витягуємо вареники з киплячої води та викидаємо до посудини. Можна добавити вершкове масло або сметану, посипати шкварками.

Offline

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
tedy - hhhhh - laffeplay - skinycsgo - smatowski3