Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Пельмені з м'ясом
Інгредієнти:
• 400 г фаршу \ 200 свинини та 200 яловичини
• 1 цибулина середнього розміру
• чорний перець
• сіль
• 1/2 скланки води або молока
Для тіста потрібно:
• 300 г. борошна
• 1 яйце
• дрібка солі
• 1 стакан окропу
Спосіб приготування фаршу:
Помийте м'ясо і наріжте його на шматочки. Наріжте цибулю.
Проверніть м'ясо і цибулю на м'ясорубці і добре перемішайте. Покладіть 1 ч. ложку солі і хорошу щіпку перцю. Додайте стільки води або молока, щоб фарш був не густим, але й не дуже рідким. Гарненько перемішайте.
Спосіб приготування тіста:
1. У миску покладіть 1 ч. ложку солі, налийте стакан окропу і, підсипаючи борошно, швидко замісіть тісто.
2. Перекладіть тісто на посипану борошном дошку, добре обімніть. Місіть до тих пір, поки воно не перестане прилипати до рук.
3. Скачайте з тіста 4 ковбаски і наріжте їх на маленькі шматочки. Виходить приблизно по 15 шматочків. Шматочки тіста злегка примніть, щоб вони набули круглої форми.
4. Розкачайте шматочки тіста качалкою в кружечки. Кружечки прикрийте рушником, щоб вони не підсохли.На кожен кружечок тіста покладіть трохи м'яса, складіть пельмень удвічі і ретельно защипайте краї, вушка з'єднайте.Закип'ятіть воду (вибирайте простору каструлю, щоб пельмені не тіснилися в ній), посоліть і кладіть по 15 пельменів. Помішуйте, щоб пельмені не прилипли до дна. Коли пельмені спливуть, варіть їх ще 4-5 хвилин.
5. Викладіть пельмені на тарілку, покладіть шматочок масла і присипте зеленню.
Соус: 1 ст.л яблучного оцету, 1 ст.л води, 1 ч. л паприки копченої, 1 ч.л сухого чилі.
Offline
Strony: 1