Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Яблучний пиріг
Інгредієнти:
200 гр борошна
4 яблука
4 яйця
100 гр цукру
1 пакетик ванільного цукру
1 чайна ложка кориці
30 грам жирного йогурту або сметани
1 чайна ложка порошку до печева
Приготування тіста:
Збиваємо яйця з цукром до того часу поки суміш не побіліє, приблизно 4 хвилини. Пізніше додаємо ванільний цукор, корицю та порошок до печева і збиваємо ще 3 хвилини. Поступово додаємо муку та перемішуємо до однорідної маси, також додаємо 30 грам сметани або йогурту. Яблука очищуємо від шкірки та нарізаємо скибками будь якої товщини. Форму для випікання потрібно застелити пергаментним пепером. На низ викладаємо порізані яблука, заливаємо тісто і на верх також яблука, тобто повинно вийти три поверхи. Випікати при температурі 180 градусів, 35-45 хвилин.
Offline
Strony: 1