Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Хліб
Інгредієнти:
• 1,5 кг борошна пшеничного;
• 25 г свіжих дріжджів;
• 50 гр. рослинної олії;
• по 1 ст. л. солі і цукру.
Спосіб приготування:
Розмішуємо дріжджі в 1 л. теплої води, потім виливаємо отриману опару в каструлю і додаємо до неї борошно з рослинним маслом, цукром і сіллю (склянка борошна потрібно залишити). Замішуємо тісто. Сформувавши з нього кулю, вимішуємо близько 10 хвилин. Потім змащуємо каструлю рослинним маслом, перекладаємо в неї тісто і, накривши кришкою, залишаємо його підніматися.
Після збільшення тесту в обсязі обминали його і вимішуємо кілька хвилин.
Готуємо форми для випікання хліба, змастивши їх рослинним маслом. Перекладаємо в них тісто. Можна викласти тісто на деко, надавши йому круглу форму, тоді у нас вийде одна велика кругла хлібина. Накриваємо тісто у формах плівкою і залишаємо приблизно на годину в теплому місці підходити. Потім, розігрів духовку до 200 ° С, випікаємо хліб близько півгодини. Готові буханця охолоджуємо на решітці.
Offline
Strony: 1