Ukraińskie barwy zbóż. Барви українських злаків.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2021-07-19 19:17:37

Halyna
Administrator
Skąd: Polska
Dołączył: 2021-05-30
Liczba postów: 55
WWW
WindowsChrome 91.0.4472.124

Хліб

Хліб

8352322411b835f8gen.jpg?t=1626714866

Інгредієнти:
•    1,5 кг борошна пшеничного;
•    25 г свіжих дріжджів;
•    50 гр. рослинної олії;
•    по 1 ст. л. солі і цукру.

Спосіб приготування:
Розмішуємо дріжджі в 1 л. теплої води, потім виливаємо отриману опару в каструлю і додаємо до неї борошно з рослинним маслом, цукром і сіллю (склянка борошна потрібно залишити). Замішуємо тісто. Сформувавши з нього кулю, вимішуємо близько 10 хвилин. Потім змащуємо каструлю рослинним маслом, перекладаємо в неї тісто і, накривши кришкою, залишаємо його підніматися.
Після збільшення тесту в обсязі обминали його і вимішуємо кілька хвилин.
Готуємо форми для випікання хліба, змастивши їх рослинним маслом. Перекладаємо в них тісто. Можна викласти тісто на деко, надавши йому круглу форму, тоді у нас вийде одна велика кругла хлібина. Накриваємо тісто у формах плівкою і залишаємо приблизно на годину в теплому місці підходити. Потім, розігрів духовку до 200 ° С, випікаємо хліб близько півгодини. Готові буханця охолоджуємо на решітці.

Offline

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum