Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Вареники з капустою
Інгредієнти:
• Борошно пшеничне 1 кг.
• Тепла вода 0,5 л.
• Яйце 2 шт.
• Kапуста 500 гр.
• Цибуля 1 шт.
• Сіль за смаком
• Перець чорний мелений за смаком
• Вершкове масло за смаком
• Сметана за смаком
• Сало 100 гр.( на шкварки)
Приготування тіста:
В миску висипаємо просіяне пшеничне борошно, додаємо 2 яйця , трошки солі та води кімнатної температури. Вимішуємо до того часу поки тісто не стане еластичним. Вимішавши відкладаємо в сторону.
Приготування начинки:
Капусту нарізаємо дрібно ножиком, цибулю нарізати кубиком та тушити на маленькому вогні протягом 40 хв до готовності ( капуста має бути м'яка), Спеції додаємо за смаком.
Ліплення вареників:
Приступаємо до виготовлення вереників. Потрібно розтачати тісто (тісто має вийти тонким але не просвічуватися), нарізаємо ножиком на квадрати, на готовий кружечок викладаємо чайною ложкою начинку та з'єднюємо по кругу ( надаємо форму вареника).
Закинути в киплячу воду попередньо посолену ( 1 ст. л. ), готові вареники спливуть до гори(приблизно 15 хв). Витягуємо вареники з киплячої води та викидаємо до посудини. Можна добавити вершкове масло або сметану, посипати шкварками.
Offline
Strony: 1