Ukraińskie barwy zbóż. Барви українських злаків.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2021-06-16 23:07:16

Halyna
Administrator
Skąd: Polska
Dołączył: 2021-05-30
Liczba postów: 55
WWW
WindowsChrome 90.0.4430.212

Вареники з капустою

Вареники з капустою

35c210b8d24bdd6egen.jpg?t=1626454237

Інгредієнти:
•    Борошно пшеничне 1 кг.
•    Тепла вода 0,5 л.
•    Яйце 2 шт.
•    Kапуста 500 гр.
•    Цибуля 1 шт.
•    Сіль за смаком
•    Перець чорний мелений за смаком
•    Вершкове масло за смаком
•    Сметана за смаком
•    Сало 100 гр.( на шкварки)

Приготування тіста:
В миску висипаємо просіяне пшеничне борошно, додаємо 2 яйця , трошки солі та води кімнатної температури. Вимішуємо до того часу поки тісто не стане еластичним. Вимішавши відкладаємо в сторону.

Приготування начинки:
Капусту нарізаємо дрібно ножиком, цибулю нарізати кубиком та тушити на маленькому вогні протягом 40 хв до готовності ( капуста має бути м'яка), Спеції додаємо за смаком.

Ліплення вареників:
Приступаємо до виготовлення вереників. Потрібно розтачати тісто (тісто має вийти тонким але не просвічуватися), нарізаємо ножиком на квадрати, на готовий кружечок викладаємо чайною ложкою начинку та з'єднюємо по кругу ( надаємо форму вареника).

d3ed6a4a6d07f0b0gen.jpg?t=1626454253

Закинути в киплячу воду попередньо посолену ( 1 ст. л. ), готові вареники спливуть до гори(приблизно 15 хв). Витягуємо вареники з киплячої води та викидаємо до посудини. Можна добавити вершкове масло або сметану, посипати шкварками.

Offline

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum